Despre noi

Tenis Axyall este o companie modernă ce este caracterizată prin flexibilitate, transparență, profesionalism și strategie dinamică de dezvoltare. Inca din 2010 ne-am focusat pe comercializarea articolelor pentru tenis de camp.


Proiectul a inceput in 2010 prin comercializarea rachetelor de tenis, urmand ca in urmatori ani sa ne marim gama de produse prin alte accesori de tenis.


Incepand cu anul 2015, Tenis Axyall a inceput comercializarea brand-urilor celebre ale jucatoriilor de tenis din circuitul ATP si WTA. Produsele precum Nike si Adidas au fost mereu in oferta noastra !


In 2017 am inceput distributia si parteneriatul pe teritoriul Romaniei cu tunurile de mingi Lobster. Tot in acel suntem bucurosi sa incepem comercializarea produselor noastra si pe teritoriul Ungaria prin site-ul: www.tenisaxyall.hu


2018 este din nou un an cu surprize, oferind in exclusivitate distributia unui brand celebru de racordaje si accesorii pentru tenis, si anume MARKE ! 


Speram sa nu ne oprim aici si sa va surprindem mereu cu ofertele si serviciile noastre de cea mai buna calitate !SC TENIS AXYALL SRL

CUI: RO29086973

J12/2278/2011