Cum Comand?

 

Pasul 1 - Alegerea produselor si adauga in Cosul de cumparaturi

 

Navigati prin categoriile de produse sau prin meniul listei de producatori. Aceste doua sectiuni sunt afisate in partea de sus a site-ului Tenisaxyall . Dupa gasirea unui produs care indeplineste cerintele dumneavoastra, apasati butonul "Adauga in cos". 

Dupa apasarea acestui buton cosul dumneavoastra de cumparaturi va contine produsele adaugate.Aici aveti posibilitatea modificarii cantitatii dorite sau puteti sterge unul sau mai multe produse din cosul de cumparaturi. Dupa finalizarea eventualelor modificari efectuate in cosul de cumparaturi apasati butonul “Actualizeaza”, astfel incat modificarile sa fie operate.

Pentru a mai adauga alte produse in cos apasati butonul "Inapoi la cumparaturi".

 

Pasul 2 - Finalizarea comanda 

 

Odata ce ati decis care va fi cosul dumneavoastra de cumparaturi va trebui sa apasati butonul de finalizare comanda pentru a va directiona pe cosul dumneavoastra final. 

Plata se poate emite prin metodele: Numerar (se achita curierului atunci cand se ridica coletul, transfer bancar (se emite o factura proforma care se emite printr-un transfer bancar), plata cu cardul (Payu, este o companie cu plati securizate).

 

Pasul 3 - Completarea datelor de livrare

 

Persoana fizica sau companie ? Client existent sau fara cont?

Persoana fizica sau companie. Daca esti persoana fizica poti folosi aceleasi date de facturare cu cele de livrare! Daca esti companie avem nevoie doar de CIF-ul tau, iar de restul datelor ne ocupam noi!

Client existent sau fara cont. Daca ai deja un cont la noi pe site, te rugam sa te loghezi in cont, asa datele de livrare si facturare vor fi completate automat. Daca nu ai cont iti oferim posibilitatea sa faci comanda fara cont!

 

Pasul 4 - Confirmare

 

Imediat dupa finalizarea comenzi vei primi pe email comanda ta! Confirmarea de livrare va fi oferita prin email si telefon. Inainte cu 24h de livrare te vom notifica prin email cu statusul comenzi de ”Finalizat”.

 

Pasul 5 - Livrare

 

Coletul tau va fi expediat prin Curier rapid: Nemo express sau Cargus! In ziua livrari compania care iti va livra coletul te va notifica prin sms, email si telefonic inainte de livrare.