Alegerea rachetei pentru copii

În ultimii ani, a existat o creștere a gradului de conștientizare în a face tenis de camp, un sport care este face copilul prietenos. În trecut, copiii jucau tenisul de camp pe un teren de tenis cu aceleasi dimensiuni, cu mingile de tenis de aceeași dimensiune ca tenis adulti si in general semnificativ mai puțină atenție a fost acordată spre dimensiunea potrivită pentru rachete de tenis pentru copii.


Din fericire, prin cercetare, precum și eforturile organizațiilor, cum ar fi USTA, sportul a evoluat semnificativ pentru copii, pentru a asigura ca tenis este la fel de prietenos cu putință. În cele din urmă aceste modificări ajuta la reducerea riscului de rănire și cel mai important ajutor pentru a vă asigura că copiii se distrează într-un mediu sigur care promovează creșterea lor pe terenul de tenis. 

Cu toate acestea, în timp ce tenisul de camp a evoluat destul de putin pentru copii a lungul anilor, mulți părinți sunt încă nelamuriti si isi pun întrebarea cum sa selectam o rachetă de tenis adecvat pentru copiii lor. În acest articol vom aborda această chestiune pentru a vă asigura il puteti copilul cu racheta de tenis perfecta.

O diagramă pentru dimensiunea rachetelor de tenis pentru copii.

În timp ce alegerea unui rachete de tenis pentru copii este mai complex decât pentru adulți, nu este încă o știință exactă. Fiecare copil este unic, de aceea este important ca noi să acordam timp pentru potrivirea fiecarui copil cu o racheta adecvata. Există unele orientări de bază pe care le putem folosi pentru a determina care racheta de tenis va fi o potrivita.

Graficul de mai jos prezintă durata racheta aproximativ, care racheta este adecvata pentru copii de o anumită vârstă și înălțime. În următoarele secțiuni vom arunca o privire la modul în care puteți să vă asigurați ca racheta de tenis pentru juniori care o achizitionati este alegerea buna.

 

Varsta Inaltime Lungimea rachetei
4 ani 101.6 cm 19 inches
4-5 ani 102 - 112cm 21 inches
6-8 ani 115 - 125 cm 23 inches
9-10 ani 127 - 140 cm 25 inches
10 ani 140 cm sau mai inalt 26 inches
 

Lungimea rachetei de tenis pentru juniori.

Fără îndoială cele mai importante măsurători pentru selectarea unei rachete de tenis de copii este lungimea rachetei și înălțimea copilului dumneavoastră. Lungimea rachetei de tenis este pentru ajustarea rachetei si a face jocul de tenis mai placut. În timp ce înălțimea copilului dumneavoastră va ajuta la determinarea ce lungime pentru racheta de tenis trebuie sa folosim.

În prezent, rachete copii vin in urmatoarele dimensiuni măsurate în inch: 19, 21, 23, 25, și 26. În timp ce graficul de mai sus poate fi un mic ghid, există unele orientări suplimentare care le putem folosi pentru a ajuta la a ne asigura că selectam mărimea potrivită.

Lungimea rachetei pentru juniori.

O metodă comună folosită pentru a testa lungimea unui racheta pentru copii este de masura inaltimea copilului atunci cand sta in picioare drept. 

Apoi, copilul dumneavoastră trebuie sa puna palma lor pe manerul rachetei de tenis (spre partea de jos a manerului). În cazul în care brațul copilului se extinde confortabil și odihnindu-se pe manerul rachetei, atunci ai gasit probabil chiar lungime corecta a rachetei. 

Sfat util
Ca un părinte, ea poate fi, de asemenea, benefic pentru a asculta și vedea semnele din partea copilului dumneavoastră în timp ce joaca tenis. Dacă sunteti inafata terenului de tenis și vedeti agitare inchieturii mâinii sau brațului lor între puncte din disconfort sau se plâng de o durere încheietura mâinii sau brațului, atunci ar putea fi în valoare de a lua o privire la dimensiunea lor rachetei.

Dimensiunea gripului rachetei.
Marimea gripului se referă la circumferința sau distanța de la marginea unui maner a rachetei, și se măsoară în centimetri. Pentru copii, selectarea dimensiunea corespunzătoare de prindere se face un pic mai ușor decât este pentru adulți, în principal pentru că producătorii produc o dimensiune de prindere 4 inch pentru aproape toate rachete de tenis de copii. Puteți găsi unele variații, însă veți găsi probabil alte dimensiuni de prindere a fi rare.

În unele cazuri, o prindere a rachetei poate fi prea mare sau prea mica pentru copilul dumneavoastră. Dacă acesta este cazul, atunci există ajustări care pot fi făcute pentru a personaliza acest aspect. Foarte important este ca atunci cand copilul prinde racheta de tenis in mana sa o simta confortabil si sa fie usor de manevrat.Dacă credeți că dimensiunea de prindere este prea mica, cel mai simplu mod de a construi un maner mai mare este de a adăuga pur și simplu un overgrip, care va crește dimensiunea de prindere cu aproximativ 1/16 dintr-un inch. Este puțin probabil ca ai nevoie pentru a crește dimensiunea prindere prea mult. Dar in magazinul nostru online gasiti overgripuri necesare, de diferite dimensiuni pentru a modifica marimea manerului sau puteti opta pentru marimea manerului printr-un tunning profesional.

Ganduri finale.
Cu un pic de efort puteți avea pentru copilul dumneavoastra o racheta în cel mai scurt timp. Acest lucru va ajuta la prevenirea prejudiciu care poate fi cauzată prin utilizarea unei rachete care este prea mare și tine copilul departe de un tenis de camp modern.

Aveți în continuare întrebări? Nu ezitați să întrebați !. Suntem aici pentru a va ajuta!