Topspin Pro Accesoriu Antrenament Pentru Tenis de Camp


  • 750,00lei

  • Disponibilitate:1
  • Cod produs: TSP22Etichete: Top Spin Pro

Top Spin Pro NU ESTE DOAR PENTRU PROFESIONIȘTI!

Priviți profesioniștii. Ei par să fie capabili să lovească de la sol lovituri de pană la 80 mph+, dar totuși mingea să cadă în teren! Cum? Este topspin. Acest efect face mingea să se rotească înapoi în teren.


Dar procesul de invățare poate fi greu!

Topspin-ul este greu de stăpânit. Înțelegem! Dar TopspinPro face ca procesul de învățare să fie mult mai rapid și facil. Cu TopspinPro, se poate învăța efectul topspin cu doar două minute de antrenament pe zi. Chiar dacă ați lovit plat de ani de zile, veți vedea o diferență dramatică deja după prima sau a doua săptămâna.  Este nevoie de puțin mai mult pentru a bloca o nouă memorie musculară, dar TopspinPro ajută considerabil în acest proces. Nu este magie - este doar mult mai ușor și mai distractiv să antrenezi prin repetiții regulate - oriunde, oricând.


Avantaje:

  • oferă în mod repetat forehand-uri penetrante, executate cu precizie și putere;
  • produce lovituri adânci în teren;
  • sporește capacitatea de a rămâne atent;
  • face ca sesiunile de antrenament să fie mai eficiente.


Care sunt beneficiile?

Desigur, nu se poate spune că TopspinPro înlocuiește antrenorul, dar, oferă șansa de a te antrena zilnic pentru a învăța topspin-ul mult mai repede, astfel încât să te poți concentra pe alte părți ale jocului în sesiunile de antrenament - cum ar fi tactica și poziționarea .

Chiar funcționează? Absolut! TopspinPro a ajutat zeci de mii de jucători din peste 80 de țări să-și transforme jocul de tenis. 


Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun