17%
Babolat-Racheta tenis Pure Drive Team 2015

Babolat-Racheta tenis Pure Drive Team 2015


  • 555,00lei 665,00lei
  • Disponibilitate:5-7 zile
  • Producător: Babolat
  • Cod produs: 101238

Opţiuni disponibile
Pure Drive - Putere si Versatilitate

Noua serie Babolat Pure Drive Team 2015 pentru jucătorii orientati spre performanță care preferă echipament high-tech, care est potrivit pentru stilul lor. De mare putere asociate cu toleranța la erori și manipularea unui joc de tenis mai bun.
Deoarece jocul de tenis a evoluat de la introducerea gamei Pure Drive Team, mingile de tenis devenind chiar mai dinamice și jucătorii fiind mai rapizi si mai puternici. De asemenea, Drive Pure Team 2015 dezvoltat în continuare, pentru a permite un control mai bun al jucatorilor de pe fundul terenului.

Modelul Pure clasic cu greutate 285g, un echilibru între 320mm și 645 cm suprafata capului pentru putere, control și manevrare perfectă.

Tehnologii:
Geometrie eliptic: eliptică face rama mai rigida, rezultând o putere mai mare.

Tehnologie Cortex: O interfață pentru CDS (Cortex System Dampening) începe pentru player-ul la semnalele utile și vă ghidează la structura specială a mânerului clubului aproape de mâna jucătorului, beneficiile rezultate la fiecare cursă de un control mai bun.

FSI (interacțiune șir cadru) Tehnologie: 2013 a adus prima racheta Babolat legată de piața: Babolat Play. Cu capacitatea de a capta tehnologia sa de joc a datelor, Babolat a deschis astfel un nou capitol în istoria de tenis. Așa cum ar putea fi stabilită prin evaluarea datelor mulți jucători care zona de impact a balonului este mai mare decât se credea anterior (în centrul capului club). Acest nou model stricte, șir în legătură cu o optimizare a tehnologiei sistemului FSI woofer pentru un control mai bun pasă oferă - pe fiecare lovitură.

Produs Racheta competitionala
Racordaj Nu
Husa Nu
Greutate (g) 285
Lungime (mm) 685
Balans(mm) 320
Suprafata cap (cm*cm) 645
Corzi 16/19
RRP 189,95 €
   

 

General
Gama Comerciala

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun