Head - MXG 3 Tour Racheta Tenis Competitionala negru/argintiu/verde


  • 1.000,00lei 1.240,00lei
  • Disponibilitate:Pre-comanda
  • Cod produs: 603903637000

Opţiuni disponibile
Gama de rachete de tenis HEAD MXG ofera jucatorilor posibilitatea de a se bucura de un deplin echilibru intre putere si control. Proiectate intr-o maniera unica, rachetele MXG introduc pentru prima data o tehnologie care combina magneziu si Graphen, aceste materiale fiind injectate cu mare precizie pentru ca produsul finit sa ofere acest perfect echilibru, calitate de care nici o alta racheta n-a mai beneficiat vreodata. Bazandu-se pe un proces de inginerie complet nou, design-ul revolutionar ofera, de asemenea, o stabilitate maxima chiar si la o greutate mai redusa, ajutand astfel toti jucatorii, de toate nivelurile, sa isi ridice nivelul de joc.

 

Noua racheta pentru putere de la HEAD!

Cu HEAD MXG 3, acest mare producator a dat unda verde pentru o noua serie de rachete de tenis. Aceasta racheta nou proiectata promite "performanta sub control". Jucatorii ambitiosi se pot astepta la proprietati excelente pe care sa se poata baza pentru a-si creste performantele.

Precizie incredibila si putere enorma!

Aceasta racheta de 295 gr. poate fi perfect controlata, ea permitand astfel un control precis al propriilor lovituri. Rama, superb procesata, asigura o stabilitate ideala in momentul impactului.

De asemenea, puterea pe care aceasta racheta o ofera nu este deloc de neglijat. In ciuda suprafetei care este destul de compacta, transferul de putere este mare. Acest lucru, asociat cu dispunerea deschisa a corzilor care este de 16X18 produce o foarte eficienta vibrare a corzilor.

Nu mai astepta si procura-ti o arma cu adevarat imbatabila! 

 

CARACTERISTICI
Colectie HEAD MXG
Produs Racheta tenis competitionala
Culoare principala Negru
Culori secundare Argintiu, Verde
Racordaj Nu
Husa Nu
Suprafata cap (cm²) 645
Corzi 16/18
Profil (mm) 24-26-22
Greutate (g) 295
Balans (mm) 325
Lungime (mm) 685

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun