16%
Head - Instinct Adaptive Tuning Kit

Head - Instinct Adaptive Tuning Kit


  • 150,00lei 179,00lei
  • Disponibilitate:5-7 zile
  • Cod produs: 67380183500000Tuneaza-ti racheta ca si un profesionist!

Cu Head Instictit Adaptive Tuning Kit aveti posibilitatea de a va configura racheta de tenis exact asa cum va doriti. Acum puteti decide ce caracteristiti sa combinati pentru ca racheta dumneavoastra sa va indeplineasca absolut toate asteptarile.

Elementul de tuning #1: Modelul racordajului

Cu acest set puteti sa va adaptati racordajul dupa bunul plac. Astfel, prin inlocuirea grommet-urilor, corzile pot fi dispuse in doua moduri: fie 16X16, fie 16X19. In general se opteaza pentru varianta de corzi de 16X19 deoarece, aceasta ofera un mai bun control insa, si varianta mai deschisa de distributie a corzilor are beneficiile ei. Aceasta este benefica pentru a obtine mai multa putere.

Elementul de tuning #2: Lungimea rachetei

Maner prelungit sau clasic? In acest caz, aceasta este intrebarea. O racheta mai lunga se simte totatal diferit atunci cand este tinuta in mana, deoarece greutatea este altfel distribuita. Acum puteti afla pe care dintre cele doua variante o puteti manevra mai usor.

Elementul de tuning #3: Greutatea rachetei

O greutate mai mare a rachetei ajuta ca mingile sa poata fi lovite intr-un mod mai puternic si asigura un impact stabil. Daca insa va doriti o manevrabilitate mai usoara a rachetei de exemplu, sau va doriti sa obtineti un efect de spin pentru lovituri agresive, atunci ar trebui sa optati pentru o greutate ceva mai mica a rachetei.

Succes deplin cu o configuratie potrivita a rachetei!

 

CARACTERISTICI
Colectie HEAD Instinct
Produs Accesorii rachete tenis
RRP 29,95 €

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun