30%
Head - Graphene Touch Instinct Lite Tour 2017 Racheta Tenis Competitionala albastru deschis/negru

Head - Graphene Touch Instinct Lite Tour 2017 Racheta Tenis Competitionala albastru deschis/negru


  • 630,00lei 899,00lei
  • Disponibilitate:5-7 zile
  • Cod produs: 603803550000

Opţiuni disponibile
O racheta de start cu caracteristici excelente!

Head Graphene Touch Instinct Lite Tour a fost dezvoltata pentru toti jucatorii amatori care isi doresc sa obtina mai mult de la jocul lor, dar ea poate fi de asemenea si o racheta de tranzitie, potrivita pentru tinerii jucatori care isi doresc sa treaca la un nivel superior celui oferit de catre modelele dedicate copiilor. Seria Instinct este populara in toate categoriile de jucatori, de la incepatori pana la jucatori de prim rang precum Thomas Berdych sau Maria Sharapova. Head Instinct Lite este o racheta usoara, cu o greutate de 270 gr. insa ea poate fi un real ajutor jucatorilor care vor sa isi ridice jocul la un nivel superior.

Lovituri curate gratie tehnologiei "Swetspot Construction (TSC)"!

Transferul bun de forta este semnificativ important pentru ca mingile sa poata fi lovite puternic fara mari eforturi. Head Instinct Lite beneficiaza de o zona Sweetspot deosebit de mare, aceasta fiind denumirea portiunii in care mingea trebuie sa aterizeze pentru a oferi lovituri foarte precise. Racheta este foarte usor manevrabila, ea fiind un real ajutor in obtinerea unui efect suplimentar de rotatie asupra mingii, dar si a unor lovituri puternice insa controlate. Dimensiunea capului, precum si corzile de 16X19 usureaza efectul de accelerare asupra mingilor. 

Alegerea potrivita si pentru jucatorii amatori!

Head Graphene Touch Instinct Lite Tour este un partener de joc potrivit, care poate fi un sprijin neconditionat pentru obtinerea unor rezultate remarcabile. Racheta este perfect echilibrata, ea fiind capabila sa sustina atat raliuri lungi cat si deplasari rapide spre fileu. Prin structura sa, aceasta racheta ofera un ajutor suplimentar pentru ca jucatorii sa-si poata identifica mai usor un stil propriu de joc.

Obtine-o, si ridica-ti jocul spre urmatorul nivel! 

 

CARACTERISTICI
Colectie HEAD Instinct 2017
Produs Racheta tenis competitionala
Suprafata cap (cm²) 690
Racordaj Nu
Husa Nu
Corzi 16/19
Profil (mm) 23-26-23
Greutate fara racordaj(g) 270
Balans(mm) 340
Lungime(mm) 690
Jucatoare WTA Carina Witthöft
RRP 169,95 €

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun