Pro Stringer-Masina de racordat Portabila Platinum Electronica


  • 4.500,00lei

  • Disponibilitate:1
  • Cod produs: ProstringerMasina de racordat rachete de tenis Pro Stringer


Puternica și fiabila, cu performanțe de durată! 

Capul inteligent de tensiune pentru o precizie incredibilă, toate într-o husa de călătorie convenabilă. Jocul autentic de tenis, squash sau badminton de campioni!

Mașina Pro Stringer este cea mai mică și mai ușoară mașină electronică portabilă din lume. Lansată recent, mașina cântărește numai 2 kg și se potrivește într-o husa mică de transport, făcând-o perfectă pentru calatoria unui jucator de tenis.

Primul lucru pe care îl puteți întreba este: cum o mașină atât de puternică se poate simți atât de ușoară? Ea măsoară doar 9 x 9 x 17 cm și cântărește numai 2 kgTensiunea de alimentare poate fi ajustată oriunde ați călători. 

Rapid și ușor de manevrat, precum și pentru configurare, o rachetă poate fi racordata în mai puțin de 20 de minute. Dispunând de tensionarea electronică de înaltă precizie Smart Tension Head poate fi setat de la 13 kg la 35 kg pentru tenis și 13 kg la 18 kg pentru squash și badminton.

În pachet se află capul masinii, postul de montare, bara de rotire, două dispozitive de fixare a cadrelor, două cleme, clești, un tăietor, adaptor de alimentare și o husa de transport. 

Așa cum a fost folosita de mulți jucatori profesioniști în turneul ATP World Tour, mașina de racordat Pro Stringer este cea mai buna solutie in conditiile de deplasare efectuta des si constant!

Dimensiunile husei:  36 X 14 X 18 cm 
Lungimea cablului de alimentare:  Aproximativ 2 metri 
Fixarea mesei: Stâlpul de montare poate găzdui până la 45 mm în grosimea mesei

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun