Live Pro - Speed LP8283 Coarda Sarituri cu Cablu de Otel


  • 50,00lei

  • Disponibilitate:5-7 zile
  • Cod produs: LP8283Etichete: Home Workout

Live Pro Speed LP8283 - Coarda Sarituri cu Cablu de Otel

Coarda de sarituri Live Pro Speed LP8283 este un instrument de bază in cadrul antrenamentelor de fitness, gimnastica, atletism sau pregatire fizica, deoarece, cu ajutorul ei, se ard multe calorii, se îmbunătățeste tonusul si totodata se antreneaza coordonarea. Coarda este confectionata dintr-un cablu de oțel a carui lungime totală este de 320 cm. Lungimea cablului poate fi insa reglată.

Coarda de sarituri este unul dintre cele mai utilizate accesorii pentru fitness. Utilizarea ei arde caloriile și grăsimile în mod eficient. Sariturile pot produce rezultate excelente si, un aspect deloc de neglijat, ea faptul ca ea este unul dintre cele mai ieftine moduri de a obține o rezistență mai bună. Un alt avantaj este faptul ca exercitiile pot fi executate oriunde, oricând. Prin antrenament regulat, optand pentru sarituri executate in viteză, caloriile arse vor fi mai multe decat cele arse prin alergare. Acest lucru se datorează mai ales faptului că acest tip de exercitii sporesc dinamica, abilitățile motorii, rezistența și starea generală, ceea ce este benefic pentru aproape orice sport.

Coarda de sarituri Live Pro Speed LP8283 este o coarda de oțel de înaltă calitate cu o lungime de 320 cm. Lungimea cablului poate fi reglată. Mânerele din aluminiu sunt prevazute cu suprafață antiderapantă.

Pierdeți greutatea redundantă și tonificați-vă corpul cu coarda de sarituri Live Pro Speed LP8283!

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun