Acord de testare a rachetelor de tenis

 

 

Prezentul acord reprezinta contractul dintre dumneavoastra in calitate de client si Tenis Axyall SRL. Acordul stabileste termenii si conditiile in care dumneavoastra ne furnizati informatii, inchiriati produse/accesorii si beneficiati de servicii din partea Tenis Axyall SRL prin website-ul nostru (www.tenisaxyall.ro).

Inainte de a accepta termenii si conditiile prezentului acord. Avem rugamintea sa cititi cu atentie prezentul acord. Termenii si conditiile se pot modifica de la o utilizare la alta a serviciilor noastre. Prin acceptarea de catre dumneavoastra sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre si deveniti parte la acest contract. 

1.Conditii generale.


Acest „Acord” contine toti termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de produse de la Tenis Axyall SRL prin intermediul website-ului. Dumneavoastra sunteti de acord ca folosirea website-ului si a serviciilor noastre sunt iin conformitate cu termenii si conditiile de utilizare a website-ului disponibile la www.tenisaxyall.ro si cu politica de confidentialitate disponibila tot pe www.tenisaxyall.ro, care pot fi modificate unilateral. Nicio alta forma a Termenilor si Conditiilor (preprintate ori disponibile in alta forma) nu este aplicabila inchirierii.

Sunteti de acord si intelegeti ca dumneavoastra doar inchiriati produsul si ca proprietar de drept ramane de fiecare data Tenis Axyall SRL. Produsele noastre pot fi inchiriate doar de persoane avand varsta legala, care pot achita serviciul prin plata cu cardul sau transfer bancar. Prin bifarea „Accept” ori prin semnarea „Acordului” tiparit, atestati faptul ca aveti varsta legala  si ca sunteti autorizat sa utilizati metoda de plata aleasa (inclusiv card de credit) cu scopul de a inchiria produsele descrise mai jos.

Produsul. Tenis Axyall SRL ofera servicii de inchiriere pentru rachete si accesorii de tenis la preturi de pana la 90% mai mici decat in magazinul nostru online. Dumneavoastra alegeti modelul dorit, marimea si eventual culoarea. Prin comanda plasata puteti inchiria maxim 3 produse la fiecare inchiriere.

Contractul. Prezentul Acord reprezinta contractul dintre noi si dumneavoastra, referitor la produsul ales, in conditiile specificate pe website ori in scris. Prezentul Acord se completeaza cu informatiile din contul dumneavoastra Tenis Axyall SRL privind datele de identificare, produsele alese, durata inchirierii, precum si alte informatii relevante. Limba prezentului acord este limba romana. Contractul va este comunicat in forma scrisa prin postarea acestuia in footer-ul website-ului. Daca au intervenit erori cu ocazia introducerii datelor de catre dumneavoastra, le puteti indrepta in sectiunea Contul meu. 

 

2.Pretul inchirierii, Modalitati de plata, Durata inchirierii, Anulari.


 

Pretul inchirierii este afisat pe site pentru fiecare produs. La acesta se adauga costurile de livrare-retur, asa cum apar listate pe website, la finalul comenzii (in sectiunea Cosul dumneavoastra) ori asa cum apar pe nota de transport. Totalul de plata (format din pretul pentru unul sau mai multe produse si evenutalele costuri de livrare) este cel din comanda finala. 

Modalitati de plata. Plata se poate face cu cardul ori prin transfer bancar. Tenis Axyall SRL va debita cardul dumneavoastra cu „Pretul inchirierii” si va va emite factura cu „Pretul inchirierii” imediat ce ati plasat comanda. Prin plasarea comenzii pentru Produse pe Website, ne autorizati sa debitam cardul dumneavoastra cu suma reprezentand „Pretul inchirierii”.

Executarea contractului. Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii, prin email de catre Tenis Axyall SRL. Comanda se poate plasa oricand. Dumneavoastra alegeti ziua in care doriti sa va fie livrat produsul. Daca ziua livrarii este la peste 10 zile lucratoare ori daca produsul nu a fost inca livrat, puteti anula comanda. Daca produsul a fost expediat anterior anularii, va vom debita cardul cu „Pretul inchirierii”.

Renuntarea unilaterala a contractului. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Durata inchirierii. Durata fixa a inchirierii este de 4 zile. Daca ”Produsul” este restituit mai devreme, ”Pretul inchirierii” ramane neschimbat. Inchirierea nu poate fi prelungita. Dumneavoastra alegeti ziua  si locul in care doriti sa va fie livrat produsul.

 

3. Obligatiile noastre fata de dumneavoastra


Livrarea produselor. Va vom livra ”produsul” comandat, cu respectarea marimii, culorii si modelului ales, la data indicata prin comanda.Raspunderea noastra pentru livrarea produsului comandat este limitata la livrarea la data si locul indicat prin comanda. In caz de neexecutare, va vom restitui  integral „Pretul inchirierii”, daca a fost deja achitat.

Livrarea „fara fisuri sau alte probleme”. Produsele noastre pot fi comandate si livrate in 24h in toata tara. Modul de livrare si costurile livrarii sunt alese exclusiv de Tenis Axyall SRL. Produsul va fi pregatit si gata de joc. Folosirea produsului se face pe riscul dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru problemele de sanatate cauzate de utilizarea produsului.

Returnarea produsului. La livrarea produsului, va vom asigura o eticheta de retur a produsului si instructiuni de returnare (Pachetul de Retur).

Servicii. Pe website va oferim varii servicii de consiliere in alegerea produsului. Serviciile nu includ garantii privind rezultatul final.

Raspunderea Tenis Axyall SRL. Garantii si despagubiri. Garantiile pe care vi le acordam, pot fi utilizate numai de catre dumneavoastra si nu pot fi transmite ori vandute unei alte persoane. Garantiile acordate sunt enumerate integral in prezentul acord. Garantiile noastre nu se aplica in cazul incalcarii de catre dumneavoastra a obligatiilor ce va revin. Singura despagubire si singura raspundere a Tenis Axyall SRL pentru incalcarea prezentului acord, consta, la alegerea noastra, in inlocuirea, cu eforturi comerciale rezonabile a produsului comandat ori in restituirea „Costurilor inchirierii”,  excluzand costul livrarii.

Prezentele garantii sunt singurele acordate. Nici o alta dispozitie, expresa ori implicita, scrisa ori verbala (inclusiv garantii privind vanzarea, utilizarea in anumite scopuri ori alte incalcari) privitor la produsele si serviciile noastre nu asigura garantii suplimentare.

Daune directe si indirecte. In niciun caz, Tenis Axyall SRL (ori furnizorii acesteia) nu este raspunzator fata de dumneavoastra ori fata de un tert pentru daune speciale, incidentale, indirecte pentru pierderi de profit ori de despagubiri, rezultate din produsele noastre ori legate de acestea, indiferent ca sunt bazate pe garantii, contracte, raspundere delictuala, chiar daca SC Tenis Axyall SRL a fost atentionata cu privire la aceste riscuri.

Utilizarea produselor pe riscul dumneavoastra. Tenis Axyall SRL raspunde pentru daunele ce decurg din prezentul contract, din produsele ori serviciile legate de acesta, pe baza de garantie, contract, prejudiciu, in limita „Costurilor de inchiriere” aferente prezentului Acord. Va asumati integral si exclusiv responsabilitatea si raspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor in timpul inchirierii.

Prelucrarea de date cu caracter personal si confidentialitate. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este afișată pe site, la sectiunea Politica de confidentialitate si direct in magazinul Tenis Axyall SRL.

4.Obligatiile dumneaovastra fata de noi.


Primirea produsului. Produsul poate fi livrat prin curier. Dupa livrare, va asumati intreaga raspundere pentru produs. Daca optati pentru livrarea prin curier, aveti obligatia de a primi produsul la data si ora indicate de dumneavoastra prin comanda. Va recomandam sa indicati pentru livrare o adresa securizata, unde o persoana (dumneavoastra ori o alta persoana indicata prin comanda) sa preia fizic produsul. In ipoteza in care se indica o adresa nesecurizata, (produsul fiind livrat fara a fi preluat de o persoana) Tenis Axyall SRL nu isi asuma raspunderea pentru produsele lasate fara supraveghere.

Utilizarea produsului. Va asumati obligatia de a folosi produsul cu mare grija, ca si cum ar fi imprumutat de la un prieten apropiat. Sunteti responsabil pentru orice pierdere, distrugere ori degradare, cauzate de furt, disparitii misterioase, incendiu, pete semnificative (de dimensiuni mari, care nu pot fi curatate) sau orice alte cauze, altele decat normale.Daca returnati un produs mai deteriorat decat presupune normala utilizare, rupt sau fisurat, sunteti de acord ca orice costuri de reparatie sa va fie imputate si veti achita costul repararii ori inlocuirii produsului, asa cum vi le vom factura, determinate de noi raportate la valoarea produsului.

Returnarea produsului. Prelungiri ale inchirierii. Va asumati obligatia de a restitui produsul catre Tenis Axyall SRL in Pachetul de Retur la data de retur indicata in factura aferenta comenzii dumneavoastra. Produsul va fi returnat pana la sfarsitul zilei in care se termina inchirierea.

Returnarea peste termen. Clauza penala. Daca returnati produsul peste termenul de inchiriere, un „Cost de intarziere” va fi debitat de pe cardul dumneavoastra ori va va fi facturat pentru fiecare zi de intarziere. Costul suplimentar per zi de intarziere este de 10% din „Pretul inchirierii”, insa nu mai mult de 100% din „Pretul de catalog al produsului”. „Costurile de intarziere” sunt calculate pentru fiecare produs din comanda. Daca nu ati returnat produsul in termen de 20 de zile de la data limita a returnarii, vom constata o lipsa de retur si veti datora 100% din „Pretul de catalog al produsului”. Orice returnare dupa termenul de 20 de zile este sanctionata cu 100% din „Pretul de catalog al produsului”. Daca platiti aceasta suma, produsul este al dumneavoastra, fara nicio garantie din partea Tenis Axyall SRL.

Recuperarea tuturor costurilor. Daca nu veti achita sumele pe care ni le datorati (Pretul inchirierii, Costurile de intarziere, alte sume), suntem nevoiti sa parcurgem proceduri de recuperare. Astfel, va vom imputa prin procedurile legale, toate costurile restante, inclusiv onorariile de recuperare.

5. Accesul la servicii. Contul de client.


Accesul la servicii este permis oricarei persoane care poseda sau isi creeaza un cont sau nu numai.Achizitionarea produselor este posibila si fara un cont de utilizator. Accesul la servicii este posibil doar prin acceptarea ccordului de inchiriere si a termenilor si conditiilor pentru website, inclusiv politica de confidentialitate.

Excludere. Ne rezervam dreptul de a va inlatura din lista de clienti si de a va refuza pe viitor inchirierea de produse, in cazul oricarei incalcari a prezentului Acord.

Email. Newslettere si campanii. Prin acceptarea acestui acord ori prin semnarea lui, sunteti de acord ca Tenis Axyall SRL sa utilizeze informatiile introduse pe website ori pe comenzile scrise, inclusiv adresa dumneavoastra de email. Sunteti de acord sa va transmitem informatii periodice si materiale promotionale, cum ar fi newslettere, anunturi, etc.

Datele preluate de la dumneavoastra, in scopul expedierii newsletterelor pot si vor fi folosite de catre Tenis Axyall SRL in limitele politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newsletterelor se poate face in orice moment printr-un mesaj trimis la adresa office@tenisaxyall.ro sau in sectiunea „Contul meu” din website.

6. Alte clauze.Prezentul acord, (inclusiv termeni si conditii si politica de confidentialitate pentru website) constituie intregul acord dintre dumneavoastra si Tenis Axyall SRL cu privire la produsele in cauza si este manifestarea de vointa finala, completa si exclusiva, inlocuind toate acordurile anterioare scrise si orale cu privire la subiectul in cauza. Modificari pot fi facute numai de catre Tenis Axyall SRL. Ne rezervam dreptul de a rezilia sau modifica prezentul acord in orice moment, pentru orice motiv, printr-o notificare care va aduce la cunostinta cauza de reziliere sau modificare. Renuntarea la orice termen sau conditie precum si orice incalcare a acestora nu va afecta niciun alt termen de conditie a prezentului acord. Acordul va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu dispozitiile privitoare la contractul de locatiune, prevazute in Codul Civil. Incetarea prezentului acord nu va va scuti de orice obligatii de plata aferente. Daca orice prevedere a prezentului acord este declarata ilegala, inaplicabila, sau in conflict cu orice lege de orice autoritate care are jurisdictie asupra prezentului acord, valabilitatea celorlalte sectiuni sau a prevederilor acestui document va ramane in vigoare si cu efecte depline. Tenis Axyall SRL nu va fi raspunzator pentru imposibilitatea de a executa oricare dintre obligatiile sale de mai sus motivate de cauze de forta majora.