Merco - Hopper Ball Minge Sarituri cu Maner


  • 90,00lei

  • Disponibilitate:5-7 zile
  • Cod produs: RX5203Etichete: Home Workout

Merco Hopper Ball - Minge Sarituri cu Maner

Merco Hopper Ball este o minge de fitness cu funcție similară cu a unui stick popular Pogo. Dispozitivul are o inălțime reglabilă intre 68 - 100 cm si suporta o greutate maximă de 70 kg.

Mingea pentru sarituri Merco Hopper Ball este prevazuta cu un mâner rigid si va oferi multa distracție copiilor, dar si persoanelor agile care sunt deschise la experiente copilaresti. Aceast instrument este de asemenea perfect pentru cei care isi doresc sa practice exercitii de fitness acasă.

Mingea pentru sarituri Merco Hopper Ball este proiectata dintr-o jumătate de minge confectionata din cauciuc durabil, cu un diametrul de 19 cm si un bat cu manere ergonomice, atasat acesteia. Mingea este gonflabila si, dupa umflarea, ea este atasata sub o platforma de plastic. Aceasta platforma este confectionata din plastic dur si prezintă o formă eliptică. Ea are un diametru de 24 x 21 cm. Mânerul este reglabil intre 68 - 100 cm.

Utilizarea mingii pentru sarituri Merco Hopper Ball îmbunătățește stabilitatea, rezistența și coordonarea corpului. Capacitate maximă de încărcare mingii este de 70 kg.

O minge distractiva, care poate fi un cadou perfect atat pentru fete, cat si pentru baieti, ea fiind disponibila in trei variante de culori!


Cracteristici:

- Semiminge confectionata din cauciuc durabil

- Mâner în formă ergonomică

- Diametrul mingii: 19 cm

- Inaltime reglabila: 68 - 100 cm

- Dimensiune placa: 24 x 21 cm

- Capacitate maxima de greutate: 70 kg

- Greutate: 1,02 kg

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun