Acasa / Tenis / Colecția de vară Nike Court 2020 – tenis cu atitudine

Colecția de vară Nike Court 2020 – tenis cu atitudine

Noul sezon este aici, iar Nike tocmai a lansat o colecție fascinantă pentru toți iubitorii tenisului.

Piesele din colecția de vară Nike pentru tenis sunt inspirate din stilul stradal parizian, ce abundă în culori vibrante. Verde deschis, albastru, mov și roz punctează vesel linia vestimentară a acestui sezon.

Această combinație perfectă între sport și stil pune accent pe materiale respirabile și un design funcțional, atât pentru haine, cât și încălțăminte.

Echipa Nike de vedete care prezintă modelele acestui sezon sunt Elena Svitolina, super-starul Rafael Nadal și Felix Auger-Aliassime, care reușesc să transmită atitudinea expansivă și plină de entuziasm a acestui sport, care ne-a lipsit tuturor atât de mult în ultimele două luni.

Dungi și imprimeuri vesele în culori văratice se combină perfect cu designul pantofilor de tenis. Roz aprins pentru Nike Air Zoom Zero Clay, adevărată perfecțiune pe terenul de zgură datorită sistemului inovator tip tampon ce oferă tot confortul de care ai nevoie.

Nike Air Zoom Vapor Cage 4, pantofii all court prezentați de Rafael Nadal, aduc în prim plan designul funcțional creat pentru durabilitate maximă și rezistență la uzură. Culorile selenare de gri și argintiu și linia impresionantă a acestor pantofi de tenis îi transformă într-o opțiune #musthave pentru toți cei ce practică acest sport.

Verdele deschis și-a pus amprenta în acest sezon pe designul mai multor modele de pantofi de tenis Nike, printre care și Nike Air Zoom Zero All Court. O nuanță electrizantă ce transmite indicii despre dinamica și viteza ce o imprimă acești pantofi rezistenți jocului de tenis. Amortizarea de top conduce spre lovituri în forță și mai multă stabilitate.

Tot în categoria vedetelor Nike în acest sezon intră și Nike Court Tech Challenge, adaptarea modernă a unui model ce a apărut acum 30 de ani. Nike a reeditat acest pantof emblematic creat inițial special pentru Andre Agassi, într-o perioadă în care compania americana a revoluționat linia vestimentară pentru echipamentele de tenis, prin mai multă culoare și design exuberant.

Colecția de vară Nike 2020 rezervă multe suprize pentru fani, cu imprimeuri neașteptate și tehnologii inovatoare ce transformă jocul de tenis, prin susținere la fiecare pas. Îți recomandăm să explorezi întreaga colecție, ca să incluzi în garderoba ta toate piesele care te atrag: Nike Tennis Vară 2020.

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.