Acasa / Produse / 5 idei utile pentru un antrenament eficient acasă

5 idei utile pentru un antrenament eficient acasă

Dacă te-ai decis să faci sport la tine acasă, câteva sfaturi de la specialiștii în fitness îți vor fi utile ca să obții rezultatele dorite. Ne-am interesat pentru tine și am aflat câteva lucruri esențiale, pentru că vara începe imediat și sigur îți dorești un corp tonifiat, suplu și, în primul rând sănătos. Care sunt top 5 sfaturi pentru antrenament acasă?

1. Creează-ți un spațiu dedicat de ”lucru”. Fie că este o cameră întreagă sau doar un colț anume, vei vedea că îți va fi mult mai ușor să îți intri în rol și să dai startul antrenamentului. Aparatele de fitness, ganterele, salteaua și alte accesorii sportive, toate îți vor fi la îndemână și nu vei mai pierde timpul să găsești banda elastică preferată, de exemplu.

2. Cel mai bine este să introduci o rutină. Gândește-ți un plan de antrenament, începând cu elementele de încălzire și cele esențiale, pe grupe de mușchi. Acest plan te va ajuta și să îți alegi înțelept echipamentele în care vei vrea să investești, așa că pregătește-te să identifici cât mai în detaliu cum vrei să arate antrenamentul tău.

3. Elimină distracțiile. Cățelul sau pisica sunt foarte simpatici, dar atunci când vrei să te concentrezi la exercițiile tale nu e o idee așa de bună să rămână în aceeași cameră. Telefonul, notificările de WhatsApp și alte lucruri care te pot distrage de la antrenament – pune-le pe ”mute”.

4. Antrenează-te dimineața. Dacă ai reușit să îți amenajezi mica ta sală de fitness cu tot ce trebuie acasă, nu ai niciun motiv să nu alegi dimineața pentru sport. De ce este mai bine? Vei fi mai motivat și, poate, mai consecvent, este mai bine pentru metabolism, iar restul zilei îți rămâne liber pentru celelalte activități. În plus, îți începi ziua plin de energie.

5. Crește treptat intensitatea. Acasă ești propriul tău antrenor, așa că fă tot ce trebuie ca să te simți bine și să ai rezultate. Te vor ajuta muzica motivantă și echipamentele adecvate, dar neapărat adaptează-ți și ajustează antrenamentul în timp pentru a crește intensitatea. Rezultatele nu se vor lăsa așteptate!

Accesează www.tenisaxyall.ro/home-workout și comandă-ți toate accesoriile și echipamentele de fitness de care ai nevoie!

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Novak Djokovic, testat pozitiv pentru Coronavirus!

    Novak Djokovic, testat pozitiv la COVID-19, după Dimitrov, Coric şi Troicki Novak Djokovic este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.