Acasa / Tenis / Colecţia Nike pentru Australian Open şi primăvara 2020

Colecţia Nike pentru Australian Open şi primăvara 2020

Colecţia Nike Spring 2020, cu modele de îmbrăcăminte şi pantofi de tenis pentru bărbați și femei, a fost creată după un design de Cassie Byrnes, artistă din Australia, care își găsește inspirația în frumusețea tropicală a Queenslandului de Nord. Artista transpune vibraţia şi senzaţia peisajelor într-o paletă coloristică, texturi şi tematică ce suprind esenţa şi spiritul zonei.

Grand Slam-ul din Melbourne, Australian Open, se desfăşoară la cele mai ridicate temperaturi, comparativ cu celelalte patru mari turnee de tenis ale anului. Creatorii de la Nike au dezvoltat modele de îmbrăcăminte ce ţin cont de zonele corpului care tind să se supraîncălzească, maximizând astfel respirabilitatea în acele spații. Pentru că jucătorii de tenis vor să îmbine funcţionalitatea cu un design cool, Nike a creat ţinute ce servesc acestui dublu scop, ce pot fi combinate pentru un look surprinzător, în funcţie de preferinţe. Feeling good & looking cool!

Îmbrăcămintea bărbătească sublimează graficele intens colorate pe țesături, în locuri care încurajează improvizația stilistică. Un exemplu este în modelele de tricouri polo masculine, care dezvăluie tiparul pastel chiar sub guler. Jocul texturilor apare şi în modelele short-urilor, unde imprimeul puternic colorat poate fi evident sau să transpară din spatele altei ţesături.

Nike surprinde prin culorile intense şi vesele pentru modelele masculine, roz aprins pentru tricouri şi geci, imprimeuri jucăuşe pentru încălţăminte. Rafael Nadal a încântat fanii cu un astfel de look  WoW, o explozie de culoare binevenită pe terenul de tenis. Dincolo de aspectul „intens”, pantofii de tenis benficiază de tehnologii pro confort şi performaţă ridicate la cel mai înalt nivel de până acum. Sisteme de amortizare, ergonomia, structura dură, dar în acelaşi timp confortabilă, sistem de înşiretare inovator, toate acestea se adaugă la lista incontestabilă de atu-uri ale unui pantof Nike creat special pentru tenis la un nivel performant.

Dacă te-a impresionat această colecţie fresh şi explozivă, asigură-te că incluzi în garderoba ta piesele preferate: Colecţia Nike Primăvară 2020. Diferenţiază-te pe terenul de tenis prin design pentru performanţă!

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.