Acasa / Tenis / (Cel puţin) 10 idei de cadouri de sărbători pentru pasionaţii de tenis

(Cel puţin) 10 idei de cadouri de sărbători pentru pasionaţii de tenis

Cel mai frumos în preajma sărbătorilor este când te gândeşti şi la bucuria celor din jurul tău, prin cadourile pe care le oferi de Crăciun. Ca să-ţi venim în ajutor şi să simplifici lista cadourilor pentru cei dragi, ţi-am pregătit mai multe idei de cadouri pe care oricine este pasionat de tenis ar fi fericit să le aibă!

  • Vedetele Nike în acest sezon sunt pantofii sport dedicaţi de tenis din ediţia Gold! Un design cu elemente glitter & shine, care se potriveşte perfect unui stil sportiv glam, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. În plus, noile tehnologii Nike de susţinere şi adaptabilitate pe conturul piciorului, alături de materialele inovatoare, conferă confort optim pentru fiecare jucător. Alege din multitudinea de modele Nike Gold cadoul potrivit:  www.tenisaxyall.ro/nike-gold-edition 
  • În aceeaşi notă de strălucire, un Moş generos ar asorta la pantofii Nike Gold un tricou cu bandă aurie ca modelul Nike Court Dry Graphics. Doar o dată pe an este Crăciunul!
  • OK, Rafael Nadal sigur are milioane de fani, aşa că nu poţi da greş cu un tricou creat de Nike cu dedicaţie pentru ei. Bărbaţi sau juniori, tricourile Nike Rafael Nadal Court Graphic sunt pentru voi! 
  • Ca în orice sport, performanţele în tenis sunt susţinute de echipamentele optime. O rachetă de tenis de top poate fi un cadou extraordinar, atât pentru adulţi, cât şi copii. Rachetele de tenis Wilson Blade V7.0 au fost reinventate într-o linie inovativă, cu tehnologii ce imprimă rachetei mai multă manevrabilitate, stabilitate şi putere.  Flexibilitatea rachetelor este sporită graţie tehnologiilor Nike FreeFlex şi Parallel Drilling, iar greutatea şi lungimea rachetei sunt optimizate în funcţie de categoria de vârstă căreia se adresează. Asortează o geantă de tenis în ton şi alege modelul dorit de rachete de tenis pentru juniori sau adulţi dn colecţia Wilson Blade V7.0: www.tenisaxyall.ro/Wilson-Blade-V7.0-2019!Mai multe mărci renumite de rachete de tenis pentru juniori, precum Head sau Babolat, sunt disponibile pe Tenis Axyall: www.tenisaxyall.ro/rachete-de-tenis-rachete-juniori
  • Ambiţia juniorilor iubitori de tenis merită să fie susţinută, de aceea Moş Crăciun ar putea să pună în desaga lui şi pantofi speciali pentru tenis. Găseşti la Tenis Axyall cele mai noi modele Adidas care îi vor bucura pe micii tenismeni, cum ar fi Adidas Court Jam X sau Adidas Adizero.
  • Ultima recomandare, dar nu în ultimul rând, sunt hanoracele Nike Court Heritage, ce îmbină confortul atât de necesar la antrenamente cu designul funcţional Nike. Un cadou ce ar fi apreciat de multe femei ce practică sportul alb! 

Printre atâtea echipamente şi accesorii pentru tenis pentru adulţi şi juniori, cu siguranţă găseşti cadoul perfect de sărbători pe www.tenisaxyall.ro! Trebuie doar să umpli „coşul” Moşului, aşa că noi îţi dorim „spor la cumpărături” şi multe daruri sub brad!

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.