Acasa / Tenis / Wilson Blade V7 – mai mult control, spin şi putere

Wilson Blade V7 – mai mult control, spin şi putere

Wilson a lansat recent noua serie de rachete Blade, create pentru a sprijini jucătorii de tenis în jocul de competiţie. Sute de ore de proiectare, ani întregi de fine-tuning pentru rachetele de tenis, toate acestea au condus la actuala versiune de top a rachetelor Wilson Blade, V7. Tehnologia pusă în joc de Wilson transmite jucătorului o senzaţie unică de putere şi control.

Pentru că cel mai important este să fii mai bun decât ai fost ieri, cum spunea Simona Halep, echipamentele performante îţi oferă sprijinul necesar.

Această a 7-a versiune a rachetelor Wilson Blade beneficiază de noua tehnologie FeelFlex, ce dispune o cartografiere optimizată a carbonului integrat strategic în ramă. Astfel, flexibilitatea rachetei este îmbunătăţită substanţial şi stabilitatea atinge cote mult mai înalte. Rezultatul? Jucătorul de tenis resimte conexiunea cu mingea într-un interval de timp mult mai scurt.

Alături de FeelFlex, noile rachete Blade au încorporată tehnologia Parallel Drilling, responsabilă cu absorbţia şocurilor resimţite în momentul impactului, în timp ce transmite concomintent înapoi această energie. Acest lucru se traduce şi printr-un control al loviturilor mult mai uşor de susţinut. Mânerul rachetei face parte din gama Top Grip, cea mai calitativă versiune de grip, cu extra-confort şi aderenţă sporită.

Wilson continuă utilizarea compoziției Braided Graphite (Grafit impletit) + Bazalt, tehnologie care îmbunătățește flexibilitatea rachetei pentru a produce senzații favorabile de joc, dar și un nivel de control îmbunătățit.

Racheta Wilson V7 este creată pentru a fi o rachetă de elită, acel tip de rachetă pe care jucătorii profesionişti simt că se pot baza la orice tip lovitură.

Designul este în prim plan cu modele atractive în 3 culori, o combinaţie de negru, verde şi argintiu ce „punctează” inspirat fiecare rachetă din această gamă.

Pe scurt, aceste noi rachete sunt vârful pe care jucătorii se pot baza pentru mai multă flexibilitate, mai mult spin şi agresivitate, mai multă putere şi control în jocul de tenis. Alege modelul preferat de la Tenis Axyall: www.tenisaxyall.ro/Wilson-Blade-V7.0-2019.

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.