Acasa / Tenis / Crăciunul cu Björn Borg – fascinaţia unei mărci

Crăciunul cu Björn Borg – fascinaţia unei mărci

Björn Borg

La timp pentru Crăciun! Modelele remarcabile ale unui brand fascinant, Björn Borg, sunt disponibile acum şi pe site-ul Tenis Axyall: www.tenisaxyall.ro/imbracaminte-Björn-Borg!

Pentru fanii tenisului, şi nu numai, numele Björn Borg nu mai are nevoie de nicio prezentare. Jucătorul suedez, fost număr 1 mondial, acest „personaj” legendar supranumit rockstar-ul tenisului a schimbat lumea acestui sport într-una mai colorată.

Modelele creative de lenjerie intimă Björn Borg sunt preferatele sportivilor încă de la lansarea primei colecţii în 1984. Pentru cei activi şi atractivi, produsele Björn Borg îşi îndeplinesc promisiunea de confort şi look ultra-cool.

De ce sunt diferite?

Designul funcţional al acestor produse cucereşte de la prima vedere, iar fiecare model este aproape o piesă fashion în sine. Logo-ul emblematic decorează inspirat fiecare model de lenjerie, iar culorile variază de la cele naturale la culori tari, în imprimeu tip camuflaj, geometric sau modele florale. Pentru un look minimalist, modelele uni sunt opţiunea perfectă. Comoditatea este principala caracteristică a acestor piese de lenjerie. În colecţia pentru femei remarcăm modelele fără cusături, o alegere excelentă pentru ţinutele care cer o lenjerie „invizibilă”.

Bustierele Björn Borg au avantajul de a fi atât un element fashion în garderoba feminină pentru sport, cât o piesă indispensabilă pentru confortul din timpul exerciţiilor. Pentru că Björn Borg ţinteşte spre „exerhighs” în loc de un simplu „exercise”! Sportul poate fi şi mai plăcut, cu aceste piese de lenjerie, iar sportivul se poate bucura, pur şi simplu, de mişcare.

Din toate aceste motive, Björn Borg se situează la graniţa dintre sport şi modă. Designerii acestui brand creează piese inspirate de personalitatea emblematică a legendarului tenisman şi atitudinea sa de învingător: „Produsele noastre sunt la fel de durabile ca și amintirea legendei tenisului Björn Borg, la fel de uluitoare ca și jocul lui și la fel de atractive ca recordurile sale.”

Alege cele mai frumoase cadouri de sărbători pentru EL sau pentru EA din colecţia Björn Borg!

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.