Acasa / Tenis / Colecţiile de vară de echipamente pentru tenis. Doreşte-ţi mai mult!

Colecţiile de vară de echipamente pentru tenis. Doreşte-ţi mai mult!

Jucătorii entuziaşti de tenis îşi doresc nu doar să fie la curent cu toate noutăţile din acest sport, inclusiv din modă, dar şi să adopte cele mai recente stiluri prezentate de marile branduri.

O mare varietate de culori şi texturi, pe gustul fiecărui jucător, sunt prezente în colecţiile de vară pentru tenis de câmp.

nike echipamente vară

Nike cucereşte în colecţia de vară prin culori marine, albastru, bleumarin şi turcoaz fiind vedete atât la haine, cât şi la încălţămintea pentru femei şi bărbaţi. Mereu inovatori în tehnică şi design, creatorii Nike s-au întrecut pe sine în acest sezon. Materialele sunt uşoare şi respirabile, jocul de texturi creează linii futuriste, iar toate acestea au la bază tehnologiile revoluţionare folosite de Nike, creând o colecţie atractivă, pliată perfect pe ritmul dinamic al tenisului. Pentru performanţă de top, majoritatea tricourilor beneficiază de tehnologia Dri-Fit, care ţine umezeala la distanţă şi păstrează confortul la cote maxime.

Adidas nu se lasă mai prejos şi creează o colecţie de excepţie, cu linii elegante şi o cromatică contrastantă, culorile predominante fiind coral şi bleumarin, aşa cum se remarcă în special în colecţia dedicată Roland Garros.

Dar exuberanţa verii este reprezenzată poate prin cel mai vesel şi tineresc stil de îmbrăcămintea de tenis Bidi Badu. Roz aprins, verde mentă, stropi de culoare, degradeuri – tenisul nu este un sport alb, spun cei de la Bidi Badu şi vin pe piaţa echipamentelor de tenis cu un stil proaspăt, neconvenţional, care prinde din ce în ce mai mult teren. Ţinutele pentru femei sunt create pentru a flata silueta şi urmăresc linia corpului, fără a neglija confortul, în acelaşi timp. Un nou stil cool pe terenul de tenis!

Under Armour prezintă, în stilul caracteristic, modele de încălţăminte cu look urban, predominat în alb-negru, o combinaţie clasică reinventată prin liniile futuriste ale pantofilor din noua colecţie. Cu siguranţă un stil ce merită adoptat acest sezon, în funcţie de preferinţe.

Tu ce echipamente vei adăuga în garderoba ta pentru tenis? Descoperă mai multe pe www.tenisaxyall.ro!

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.