Acasa / Tenis / Cu ce începi când eşti… începător în tenis?

Cu ce începi când eşti… începător în tenis?

începător în tenis

Eşti începător în jocul de tenis?

Cu siguranţă, dincolo de sfaturile primite de la antrenor, te-ai documentat mult cu privire la tacticile şi metodele pe care să le aplici, ai citit despre strategii câştigătoare şi cea mai bună tehnică. Dar tenisul este, pe lângă toate acestea, un sport care te provoacă din punct de vedere mental. În special începătorii au dificultăţi în a se relaxa şi concentra suficient pe terenul de tenis. Cum reuşeşti să te concentrezi la joc?

Un aspect deloc de neglijat pentru oricine, fie că este începător sau avansat, este echipamentul. Alege racheta de tenis potrivită pentru tine, acest lucru însemnând că modelul la care te decizi să fie adecvat nivelului tău de experienţă. Profită de sezonul de reduceri pentru a intra în posesia unei rachete de calitate. Pe măsură ce jocul tău se îmbunătăţeşte, la fel se întâmplă şi cu viteza mingii folosite.  La fel, la început este bine să foloseşti o minge potrivită experienţei tale, recomandăm mingiile de nivel 1 pentru începători. Pe măsură ce progresezi, poţi trece la celealte niveluri: https://www.tenisaxyall.ro/mingi-tenis.

Atunci când foloseşti echipamentele potrivite, ai mai multe şanse ca jocul tău să se îmbunătăţească mai repede.

Chiar și alegerile pentru pantofi, șosete și alte articole de îmbrăcăminte sunt considerate importante atunci când înveţi să joci tenis. Spre deosebire de pantofii de alergat, pantofii de tenis sunt făcuți pentru a rezista mișcărilor laterale. Aceştia ar trebui să aibă o suprafață special creată pentru o aderență mai mare. Şosetele trebuie să fie capabile să absoarbă transpirația, prevenind astfel infecții tipice. Îmbrăcămintea de tenis este creată din materiale speciale, respirabile, iar designul este unul funcţional, pentru a nu-ţi îngrădi libertatea de mişcare. Alege dintre mărcile renumite şi nu lăsa să-ţi scape oferta de preţuri la lichidare de stoc pe Tenis Axyall.

Odată ce ai rezolvat cu echipamentul, te poţi concentra liniştit şi eficient pe antrenament. Îţi dorim un sezon excelent!

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.