Acasa / Tenis / Despre dragostea de tenis, în câteva rezoluţii pentru 2018

Despre dragostea de tenis, în câteva rezoluţii pentru 2018

Noul An se vede deja la orizont, iar pasionaţii de tenis abia aşteaptă noi oportunităţi pentru a-şi îmbunătăţi jocul. Citeşte mai departe şi spune-ne dacă ai inclus şi tu pe lista ta din 2018 propunerile noastre! Un plan bun de rezoluţii pentru anul viitor te poate aduce mai aproape de ceea ce îţi doreşti.

  1. Să mă antrenez eficient şi regulat. De cele mai multe ori, exerciţiul este principalul factor ce ne conduce spre succes, în orice domeniu, dar în mod special în sport- în tenis. Aşa că dacă ţi-ai propus să mergi de 2 ori pe săptămână la antrenament, fără absenţe nemotivate, înseamnă că eşti pe drumul cel bun.
  2. Să învăţ noi tehnici. Nu este vorba de a fi perfecţionist, ci de a-ţi îmbunătăţi jocul de tenis în anumite aspecte. Vrei să abordezi şi alte tehnici? Studiul şi perseverenţa sunt aliaţii tăi pentru a reuşi. Descoperă teoria, dar nu uita practica!
  3. Să mă hrănesc mai sănătos. Nu credem că mai există cineva care să creadă că performanţa sportivă se poate obţine în lipsa unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate. Fiecare masă este importantă, fiecare gustare te ajută să ai mai multă energie. Îţi recomandăm produsele Isostar, vei avea mereu la îndemână soluţiile optime pentru hrană şi hidratare.
  4. Să urmăresc mai multe meciuri de tenis. Rafael Nadal, Roger Federer, Grigor Dimitrov, Simona Halep, toţi marii jucători de tenis sunt surse perfecte de inspiraţie pentru orice iubitor de tenis. Urmăreşte mişcările şi tehnicile lor, vei înţelege mai uşor cum au ajuns la performanţele actuale.
  5. Să-mi înnoiesc „arsenalul pentru tenis”. O rachetă mai performantă poate face diferenţa în jocul tău de tenis. Alege următoarea generaţie de rachete Wilson, Head sau Babolat, pentru o nouă etapă în jocul tău. Asortează-i o geantă termoizolantă unde să-ţi poţi transporta tot echipamentul la antrenament. Pentru investiţii în haine (dar nu numai), cel mai profitabil este să cumperi la preţ redus, vei găsi astfel la sume modice echipamente absolut necesare oricărui jucător de tenis care se ia în serios. Aici găseşti cele mai recente reduceri la echipamente de tenis.

Tu ce ţi-ai dori pentru 2018?

Anul Nou este un bun moment pentru re-evaluarea ta şi luarea unei decizii pentru a deveni un jucător de tenis mai bun. Noi îţi dorim succes şi un An Nou spectaculos de bun! 🙂

 

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.