Acasa / Produse / Tenis Axyall lansează serviciul online de asigurări medicale pentru sportivi

Tenis Axyall lansează serviciul online de asigurări medicale pentru sportivi

asigurari medicalePentru prima oară în România, un magazin online de echipamente sportive oferă posibilitatea de a încheia asigurări medicale pentru sportivi.

Pentru sportivii amatori, dar în special pentru cei profesionişti, asigurarea pentru accidente este indispensabilă. Din dorinţa de a oferi produse şi servicii complete iubitorilor tenisului, am creat pe site posibilitatea de a opta pentru asigurări de accidente şi de călătorie în străinătate. Tenis Axyall facilitează astfel încheierea de contracte de asigurare cu cele mai mari firme din domeniu, printre care Groupama, Allianz, Ergo. Prin asigurarea Groupama Sport, amatorii sporturilor de sezon pot încheia o asigurare pentru practicarea ocazională a anumitor sporturi, la nivel de amator, printre care schi, snowboard, surfing, wind surfing,  rafting, canoe, scuba diving, navigaţie, iahting, carting, ascensiuni montane până la 3.000 m, ciclism, vânătoare.  Lista completă a riscurilor acoperite poate fi consultată aici.

În afară de asigurările de accidente pentru sportivi, pe Tenis Axyall poţi comanda asigurarea medicală pentru următoarea ta călătorie în străinătate, poate pentru a susţine sportivul preferat la următorul mare turneu de tenis.

Chiar dacă jocul de tenis este asociat unui risc scăzut de accidentare comparativ cu alte sporturi precum rugby sau fotbal, pot apărea probleme de sănătate din cauza suprasolicitării articulaţiilor şi muşchilor (tendinita, tenosinovita, lombalgii).  Cauzele pot fi multiple, pornind de la suprafaţa de joc, pregătirea şi încălzirea insuficientă înainte de joc sau echipamentele inadecvate. Jucătorii trebuie să încerce să joace preventiv, acordând atenţia cuvenită potenţialelor riscuri. Cu toate acestea, accidentele se mai întâmplă şi îţi recomandăm să contractezi o asigurare pentru accidente înainte să începi practicarea acestui sport.

Cum poţi beneficia de serviciile noastre de asigurare? Completează acest formular, prin care selectezi firma de asigurare preferată, precum şi limita asigurată dorită, iar noi îţi vom transmite în cel mai scurt timp toate datele necesare.

Pentru mai multe detalii sau întrebări, îţi stăm la dispoziţie prin chat pe www.tenisaxyall.ro sau pe e-mail la office@tenisaxyall.ro.

 

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Un comentariu

  1. buna,ma intereseaza o asigurare pentru o fetita de 10 ani jucatoare de tennis de camp.Doresc un pret si ce acopera asigurarea.O zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.