Acasa / Produse / Isostar, pentru performanţă în tenis

Isostar, pentru performanţă în tenis

Produsele Isostar pentru sportivi la Tenix Axyall

Iisostar pentru tenis

Fie că joci tenis ca hobby, în timpul liber, sau practici acest sport la nivel competiţional ca jucător profesionist, alimentaţia sănătoasă trebuie să fie pe primul loc. O dietă “curată” şi echilibrată contribuie în mod esenţial la atingerea unui nivel ridicat de performanţă şi la păstrarea sănătăţii generale.
Pentru că tenisul este un sport care necesită putere, viteză, agilitate şi rezistenta, iar toate aceste abilităţi sunt susţinute de energia din alimente solide şi lichide, pentru a reuşi pe terenul de tenis, jucătorii trebuie să ţină o dietă specifică pentru energie, de preferinţă cu un aport mai mare de carbohidraţi.

Băuturile energizante şi suplimentele nutritive sub diverse forme ajută eficient sportivul să îşi îmbunătăţească performanţele şi ajută organismul să se recupereze după efort.  Aceste produse dedicate practicanţilor tenisului şi sportului, în general, sunt acum disponibile la Tenis Axyall, prin brandul Isostar.

Înfiinţată în Elveţia în anii ’70, compania Isostar este considerată lider european în nutriţia sportivă. Acest brand a fost creat de către medicul  şi cercetatorul elvetian dr. Wander, a cărui idee era să aplice principii ştiinţifice şi medicale pentru îmbunătăţirea performanţei sportive. Produsele Isostar sunt create în baza conceptului de izotonicitate. Izotonic este o bautură sau un produs care are structură  moleculară asemăntoare cu sângele, ceea ce îi conferă avantajul rehidratarii rapide (favorizează absorbţia de nutrienţi) şi asigurarea resurselor necesare atleţilor în timp util – carbohidraţi pentru energie, minerale pentru înlocuirea celor pierdute în timpul efortului intens, vitamine.

La Tenis Axyall găseşti o gamă completă de produse Isostar pentru tenis şi alte sporturi, începând cu renumitele băuturi energizante, geluri dietetice pentru efort, batoane de cereale şi gustări dietetice multisport până la vitamine, suplimente alimentare pe baza de colagen, creatină sau bidoane multisport.

Pentru a găsi mai uşor produsele dorite, accesează secţiunile specifice: nutriţie sportivă, performanţă sportivă, shake-uri şi accesorii Isostar.

Alege Isostar pentru tenis la un alt nivel!

www.tenisaxyall.ro

Despre Tenis Axyall

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.