Acasa / Produse / Digi Juniors Open trimite un junior in calificari la BRD Nastase Tiriac Trophy

Digi Juniors Open trimite un junior in calificari la BRD Nastase Tiriac Trophy

Digi Juniors Open – Oportunitati

Digi Juniors Open ofera sansa tinerilor jucatori din Romania de a concura pe terenurile oficiale ale celui mai mare turneu de tenis pe zgura din Sud-Estul  Europei si de a-si disputa sansa de a ajunge pe tabloul de calificari BRD Nastase Tiriac Trophy.

Digi Juniors Open

Marti a debutat a patra editie a Digi Juniors Open, iar castigatorul va primi un wild card.

Turneul se adreseaza jucatorilor cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani, componentii loturilor nationale de juniori si tineret avand prioritate.

Cei mai buni 16 juniori din Romania la toate categoriile de varsta, se intrec in aceste zile la Digi Juniors Open. Castigatorul competitiei va primi un wild card pe tabloul de calificari la BRD Nastase Tiriac Trophy.

“Este destul de important, deoarece este un turneu de seniori. Pentru mine ar insemna foarte mult, am doar 17 ani. Ar fi cea mai mare performanta.”, declara Ioan Abrudan, aflat la prima participare la Digi Juniors Open. Acesta s-a calificat in turul secund si viseaza la marele turneu.

Timp de patru ani, juniorii au avut ocazia sa ia parte la primul lor turneu ATP, fiin locat chiar in Romania.

Din pacate, editia din acest an va fi si ultima pentru Digi Juniors Open, turneul de precalificari al BRD Nastase Tiriac Trophy.

“Pacat de acest turneu, era un turneu care producea o emulatie buna in randul juniorilor. Degeaba avem campioni europeni de juniori la toate categoriile de varsta, daca in momentul in care trebuie sa faca pasul spre tenisul de performanta e foarte greu sa se descurce. Aici ar fi inteles si ar fi avut un prim contact cu tenisul de mare performanta.”, a spus Cosmin Hodor, directorul turneului .

BRD Nastase Tiriac Trophy va avea loc in perioada 18-24 aprilie si va fi transmis in direct si in exclusivitate de Digi Sport.

Pentru a ramane mereu informat cu privire la ultimele noutati din domeniul tenisului, urmariti-ne si pe pagina de Facebook, <click aici> !

www.tenisaxyall.ro

Despre TenisAxyall Blog

Blog dedicat tenisului de camp

Vezi Altceva

Novak Djokovic, testat pozitiv pentru Coronavirus!

    Novak Djokovic, testat pozitiv la COVID-19, după Dimitrov, Coric şi Troicki Novak Djokovic este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.