Acasa / Produse / Racheta tenis Wilson Ultra 97

Racheta tenis Wilson Ultra 97

Racheta tenis Wilson Ultra 97 – Caracteristici

Racheta tenis Wilson – sinonima cu victoria in circuitul profesionist. Acestea sunt folosite de multi castigatori de Grand Slam-uri si jucatorii de top ATP (Roger Federer, Juan Martín del Potro) si WTA (Justine Henin, Serena Williams sau Venus Williams).

Lista impresionanta de jucatori care folosesc rachete Wilson include numerosi fosti tenismani de top.

Racheta tenis Wilson 3

Noul model Wilson Ultra 97 din fibra de carbon ofera o rama ce se pliaza perfect la bratul jucatorilor cu un indice de 64RA. Suprafata este de 97in2 si sistemul de corzi deschis 16×19 permite jucatorilor intermediari, dar si celor avansati sa genereze lovituri agresive cu un plus de control.

Racheta Wilson Ultra 97 are un balans de 31.5 cm pentru cele 310g asigurand o manevrabilitate impresionanta jucatorilor cu lovituri rapide. Acesta este recomandata in special jucatorilor care au un stil de joc ALL-Courter.

Racheta tenis Wilson

Racheta tenis Wilson 5

Mark Avedikian: Cu mai mult control decat am experimentat cu Ultra 100, am fost in stare sa alerg dupa minge fara teama de a lovi inafara. Nu am gasit niciodata un „hot spot” pe surpafata rachetei care ar provoca lovituri haotice. De fapt, lovind zona superioara, rezulta in pierderea vizibila de putere, dar rama inca se simte destul de confortabil si controlul directiei este acolo cand ai nevoie de el cel mai mult.
O alta trasatura ce iese in evidenta pentru mine a fost versatilitatea. Eu sunt genul de jucator caruia ii place sa-si manipuleze adversarul de-a lungul intregului teren de tenis. Cu manipularea rapida si raspunsul controlat al Ultra 97, m-am bucurat combinand lovituri la sol adanci si unghiuri de rulare in a-l conduce pe partenerul meu de joc nebun. Nu a durat mult sa imi spuna cateva vorbe de duh, in timp ce-si tragea respiratia.

Racheta tenis Wilson 2
Ca o concluzie, acesta a fost un playtest puternic pentru mine. Ultra 97 este un adevarat sprijin pentru jucator, care are suficienta putere pentru jocul de astazi, posedand in acelasi timp sentimente de moda veche.

 

Pentru a fi unul dintre victoriosi, ramai mereu informat pe pagina de Facebook, <click aici>!

 

www.tenisaxyall.ro

Despre TenisAxyall Blog

Blog dedicat tenisului de camp

Vezi Altceva

Novak Djokovic, testat pozitiv pentru Coronavirus!

    Novak Djokovic, testat pozitiv la COVID-19, după Dimitrov, Coric şi Troicki Novak Djokovic este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.