Acasa / Produse / Black racket pentru Rafael Nadal

Black racket pentru Rafael Nadal

Black racket pentru Rafael Nadal

Trebuie să fie ceva legat de ramele negre ale jucatorilor, avand in vedere ca toti copii se intreaba ce sunt. Anul trecut, Roger Federer a trimis în lume racheta neagra atunci când a fost pe traseul fara grafica ceea ce avea să devină semnătura lui Wilson Pro Staff RF97. Acum e rândul lui Rafael Nadal sa joace pe terenul de tenis cu o racheta neagra cu doua dungi portocalii, până speculațiile merg in cea mai mare parte spre teoria ca va urma sa joace cu o noua racheta.
În timp ce racheta lui Roger Federer a avut modificările evidente, o suprafata a capului mai mare și mai groasa,  Rafa poseda modificări subtile. De la distanță, și pentru majoritatea observatorilor ocazionali, doar lipsa vopselei ar separa racheta sa actuală de la modelul precedent. Atunci cand este intrebat de reporteri despre noua sa racheta, Babolat ofera un raspuns standard:

 

ATP Masters Series: Monte Carlo Rolex Masters - Day Four

”Rafael Nadal joaca în prezent cu o racheta neagra. El testează un prototip dezvoltat de Babolat, îndeaproape cu modelul anterior. Desigur, el inca foloseste un model cu soft-ul Babolat Play.Rafa evoluează și echipamentul il sprijina și ajuta să păstreze progresul. Babolat susține jucătorii echipei sale pe tot parcursul anului, oferindu-le dreptul de echipamente în funcție de modul în care acestea joacă și se simt în cursul anului, pentru cele mai bune rezultate. ”

Rafael Nadal a declarat că acest prototip are mai mult spațiu între intre corzi, ajutand la spin si putere.

 

www.tenisaxyall.ro

Despre TenisAxyall Blog

Blog dedicat tenisului de camp

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.