Acasa / Produse / Noul model Wilson ProStaff Roger Federer!

Noul model Wilson ProStaff Roger Federer!

O colaborare fara precedent intre un castigator de 17 titluri de Grand Slam: Roger Federer si unul din cele mai mari brand-uri de sport: Wilson.

Timp de mai multe luni, racheta fara nume a lui Roger Federer a fost motivul unor discutii aprinse intre fanii ai tenisului. Castigul turneelor de la Dubai si Halle, impreuna cu aparitia in mai multe finale au amplificat discutiile privind noua arma secreta a lui Roger.

Dupa trei ani de proiectare si zeci de prototipuri incercate, Roger Federer si Wilson au anuntat oficial noua linie de rachete Pro Staff, dezvoltata in colaborare.

Noul Wilson Pro Staff RF 97 Autograph* ofera „feel”-ul de precizie pe care Federer il cauta, dar in acelasi timp cu un cap al rachetei mai mare, oferind si mai multa putere in comparatie cu ceea ce a utilizat campionul de-a lungul carierei lui.

Linia Pro Staff va contine rachete pentru o varietate de jucatori orientati spre atac: de la pasionati pana la juniorii care cauta sa-si imbunatateasca jocul. Rachetele Pro Staff ofera mai multa putere fara a compromite „feel”-ul classic asociat cu aceasta linie.

Aspectul grafic final ramane secret pana la lansarea oficiala a rachetelor, programate sa fie in magazine de la 1 Octombrie, 2014.

Roger Federer:
„Eu am crescut idolatrizand legendele tenisului, asa ca a fost naturala alegerea rachetelor Pro Staff 85-inch” spune Federer. „Iubesc ‘feel’-ul pe care il ofera o racheta cu un cap mai mic, iar rachetele cu capul mai mare nu ar putea oferi feed-back-ul de care am nevoie pentru a avea succes. Acest nou Wilson Pro Staff s-a lasat mult asteptat, dar in sfarsit pot avea feel-ul dorit si intr-o racheta cu capul de 97 inch.”

Linia Pro Staff are o istorie de 31 de ani, inregistrand multe victorii de Grand Slam. Aceasta a oferit intotdeauna fara compromis un feel bun pentru jucatorii de toate nivelele, iar ultimele modele pastreaza aceeasi consistenta introducand si un model cu capul de 97 inch.
O alta schimbare o regasim in latimea ramei rachetelor cu 26 de procente, oferint astfel o crestere semnificativa a puterii.

In comparatie cu racheta precedenta a lui Federer, Wilson Pro Staff RF 97 Autograph este cu 7 procente mai mare, rezultand intr-o crestere a punctului ideal de lovire cu 10 procente, producand la fiecare lovitura mai multa putere. Folosirea materialelor precum Grafit si Kevlar pastreaza feel-ul consistent pe care jucatorii il asteapta de la linia Pro Staff.

Mike Dowse (Presedinte Wilson):
„Cand vine vorba de cariera lui, Roger este ca un maestru de sah, intotdeauna gandindu-se la modalitati de a avansa”, spune Mike Dowse, Presedintele Wilson. „Asadar cand am abordata subiectul construirii unei rachete cu mai multa putere care sa isi pastreze calitatile de atac si precizie, am prins sansa de a colabora cu el. Aceasta racheta reprezinta cea mai ampla colaborare intre un jucator de elita de calibrul lui Roger si Wilson. Rezultatul este unul fara precedent, o racheta de care vor beneficia jucatorii din toata lumea.”

Wilson a produs o serie de video-uri care ne arata aceasta relatie unica pe care o impartasesc cu legenda tenisului. Ele pot fi vazute impreuna cu informatii aditionale pe: www.wilson.com/betterer.

Colaborarea lui Federer cu Wilson poate fi urmarita pana in urma cu mai mult de 10 ani. El a castigat Wimblendon-ul pentru Juniori in anul 1998 jucand cu un Pro Staff 85. Apoi a intrat in ATP in scurt timp si a incput sa colaboreze cu Wilson pentru a gasi echilibrul intr-o racheta de 90 de inch, pe care a folosit-o de-a lungul carierei sale incredibile.

Noua linie Pro Staff include patru modele care se adreseaza diferitelor tipuri de jucatori:

10394593_10152437483379373_3031661478654485556_n

*RF 97 este prima racheta in 40 de ani care poarta numele Autograph. Rachetele Autograph sunt rezervate pentru legendele tenisului, cea mai notabila fiind „Jack Kramer Autograph”, care este cea mai bine vanduta racheta de tenis din istorie.

www.tenisaxyall.ro

Despre TenisAxyall Blog

Blog dedicat tenisului de camp

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.