Acasa / Tenis / Romania vs Serbia, se va juca la Arenele BNR

Romania vs Serbia, se va juca la Arenele BNR

fed-cup-romania

 

Intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Serbia , contand pentru Play-Off-ul Grupei Mondiale 2, va avea loc in perioada 19-20 Aprilie, pe Arena Centrala din cadrul complexului Arenele BNR din Bucuresti, anunta FRT.  In aceasi perioada, dar pe terenuri paralele se vor juca calificarile turneului BRD Nastase Tiriac Trophy .

 

„Sun­tem feri­ciţi că putem ajuta la dezvol­ta­rea teni­su­lui în Româ­nia şi că ne vom bucura, pen­tru două zile, de tenis de cali­tate. Vom avea oca­zia să urmă­rim meciuri susţi­nute de cea mai bună echipă de jucă­toare pe care Româ­nia a avut-o vreo­dată şi jucă­tori de top ATP”, a decla­rat Ion Ţiriac, pro­pri­e­ta­rul tur­ne­u­lui BRD Năs­tase Ţiriac Tro­phy.

 
„Având în vedere anvergura întâlnirii România-Serbia din cadrul Fed Cup, credem că locul ales, Arenele BNR, este la înălţimea dorinţelor jucătoarelor noastre, cât şi a aşteptărilor iubitorilor tenisului care pot veni în număr cât mai mare să le vadă şi să le încurajeze. Mulţumim organizatorilor turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy pentru sprijinul acordat organizării acestui mare eveniment sportiv, internaţional, la nivel de echipe”, a declarat George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

www.tenisaxyall.ro

Despre TenisAxyall Blog

Blog dedicat tenisului de camp

Vezi Altceva

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, testat pozitiv cu Coronavirus

Novak Djokovic Adria Tour, a continuat vineri cu anunțul că antrenorul lui Novak, fostul campion la Wimbledon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.