Acasa / Produse / Wilson Pro Staff 95S

Wilson Pro Staff 95S

wilson-prostaff-95s

 

Noul model Wilson Pro Staff 95S, vine intr-o versiune pentru mai mult spin. Un nou model cu corzi 16×15 da ramei o noua perspectiva. Este foarte manevrabil dand un simt clasic orientat spre control, iar configuratia corzilor ajutant mult pentru spin. Am testat acest aceasta racheta de tenis cu un racordaj Luxilon 4G, iar dupa cateva puncte jucate am fost nevoit sa reglez corzile rachetei. Jucarea acestei rachete cu un racordaj multifilament este dificil deoarece racordajul de tenis se va slabi foarte repede, dar totusi daca folosesti un racordaj multifilament este indicat sa-l faci hybrid punandu-l pe orizontal iar pe vertical un poliester cu grosimea de pana in 1.20mm, putand avand si control.
Suprafata capului fiind de 95ich este foarte important sa lovesti mingea cu mijlocul rachetei altfel nu vei putea avea o destula forta la lovire.
Mai multe caracteristici pentru aceasta racheta de tenis: https://www.tenisaxyall.ro/rachete-de-tenis/rachete-tenis-wilson?product_id=731
www.tenisaxyall.ro

Despre TenisAxyall Blog

Blog dedicat tenisului de camp

Vezi Altceva

Novak Djokovic, testat pozitiv pentru Coronavirus!

    Novak Djokovic, testat pozitiv la COVID-19, după Dimitrov, Coric şi Troicki Novak Djokovic este …

3 Comentarii

  1. Daca cauti spin este excelenta. Sau mai poate fi buna varianta si de blade 98s. Doar ca atunci va scadea in greutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.