29%
Wilson-Racheta tenis Burn 100

Wilson-Racheta tenis Burn 100


  • 630,00lei 887,00lei
  • Disponibilitate:5-7 zile
  • Producător: Wilson
  • Cod produs: WRT72700U

Opţiuni disponibile
Etichete: Racheta de tenis Wilson-Burn 100

Wilson Burn in linia de baza.

Burn 100 este o racheta de tenis tradițional cu capacități formidabile de lovire și model racordaj clasic, fiind o racheta de tenis foarte prietenoasa.

Rachetele Burn, a vă oferi orice moment puterea și accelerarea de care aveți nevoie pe terenul de tenis. Wilson Burn combină o putere de explozie cu tehnologia efect de spin pentru a juca cele mai schimburi și mai extreme a mingei de tenis pentru un adversar și "burnen" prin concurs.

Vei juca de la linia de bază cu consecvență și viteză. Conceput special pentru jucătorii care joacă la linia de bază. Jucători de referință câștiga jocul lor cu continuitate si rezistenta, și le place să se mute lateral. Cu toate acestea, în cazul în care trebuie să ruleze pentru a o pasă în scurt, ei nu dau înapoi în teren pentru a avansa pentru a câștiga de acolo până la punctul. Ai face din jocul lor cea mai mare parte din linia de bază și doriți să convertiți o racheta de puterea lor în accelerare.

 

CARACTERISTICI

Produs Racheta de tenis
Racordaj Da
Husa Nu
Greutate (g) 303
Lungime (mm) 685
Balans (mm) 325
Suprafata cap (cm*cm) 645
Corzi 16/19
Profil (mm) 25
Jucatoare WTA Simona Halep
Jucator ATP Kei Nishikori
RRP 239,95 €

 

 

Racheta de tenis Wilson Burn 100 este cosmetizata cu portocaliu puternic, galben si negru  in asa fel incat sa nu o treci cu vederea pe teren. Noua serie Burn de la Wilson se bazeaza pe groundstrokes puternice de la baseline. In plus, manerul este mai lung, mai rotund pentru o mai buna prindere si pentru o schimbare rapida a pozitiei rachetei in mana. 

    Andrei a incercat aceasta racheta si a observat cu cata usurinta poate lovi mingea. Cand a incercat Andrei jocul de langa fileu a fost foarte impresionat de usurinta cu care a lovit mingea si de faptul ca nu s-a simtit incomod cu aceasta racheta in mana. Racheta Wilson Burn 100 este mai putin mai inflexibila, lucru care la inceput iti da un disconfort. Racordajul se poate schimba cu unul din poliester pentru a schimba senzatia cu una mai usoara la raspunsul serviciilor.

 

    Andrei: “A durat o saptamana pana am verificat care este greutatea rachetei si am ramas placut surprins sa vad ca este de 320 gr. Am avut senzatia ca este mai grea de atat; este clar ca racheta este mult mai stabila decat orice alta racheta cu aceasta greutate, dar era mai dificil balansul mainii. Racheta Wilson Burn 100 debordeaza de putere, vazand acest lucru de-a lungul meciurilor. Fata de racheta Wilson Burn 100S, am simtit ca pot controla mult mai bine unde trimit mingea. Nu am putut sa lovesc cu efect atat de puternic ca si cu Burn 100 si aveam si loviturile destul de lungi.

 

Chiar daca am jucat impotriva unor jucatori foarte puternici si agresivi in joc, nu am simtit nici un moment ca nu am racheta stabila in mana sau ca nu pot controla loviturile. Usurinta cu care puteam realiza aceste lovituri este incredibila, nu simt ca obosesc atat de tare dupa fiecare schimb de mingi.

In momentul in care incerc sa blochez anumite lovituri, racheta nu vibreaza puternic si este stabila, putand repede sa schimb pozitia de joc.

    Lucrurile care imi plac cel mai mult la aceasta racheta sunt puterea si stabilitatea in timpul meciului, controlul pe care il am asupra loviturilor si a mingii servite si usurinta cu care pot sa servesc si sa raspund loviturilor trimise in terenul meu.” 

    Wilson Burn 100 este potrivita jucatorilor cu experienta si care fac fata unui meci solicitant. 

General
Gama Comerciala

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun