10%
Wilson-Racheta tenis Burn 100S

Wilson-Racheta tenis Burn 100S


  • 800,00lei 887,00lei
  • Disponibilitate:1
  • Producător: Wilson
  • Cod produs: WRT72540U

Opţiuni disponibile
Etichete: Racheta de tenis Wilson-Burn 100S

Wilson Burn in linia de baza.

Burn 100 este o racheta de tenis tradițional cu capacități formidabile de lovire și model racordaj clasic, fiind o racheta de tenis foarte prietenoasa.

Rachetele Burn, a vă oferi orice moment puterea și accelerarea de care aveți nevoie pe terenul de tenis. Wilson Burn combină o putere de explozie cu tehnologia efect de spin pentru a juca cele mai schimburi și mai extreme a mingei de tenis pentru un adversar și "burnen" prin concurs.

Vei juca de la linia de bază cu consecvență și viteză. Conceput special pentru jucătorii care joacă la linia de bază. Jucători de referință câștiga jocul lor cu continuitate si rezistenta, și le place să se mute lateral. Cu toate acestea, în cazul în care trebuie să ruleze pentru a o pasă în scurt, ei nu dau înapoi în teren pentru a avansa pentru a câștiga de acolo până la punctul. Ai face din jocul lor cea mai mare parte din linia de bază și doriți să convertiți o racheta de puterea lor în accelerare.

Tehnologii:

TECHNOLOGY SPIN EFFECT (SET):Efectul Spin Tehnologia este primul sistem de racheta care creste rotație centrali, fără miscarea jucatorului sa se schimbe. Efectul net este mai mic și locul pare a fi mai mult cu fiecare lovire.
BLX Filtru fibre de bazalt vibrații nedorite și, în colaborare cu celelalte cadru, garniturile și tehnologiile de prindere pentru simt perfect.

CARACTERISTICI

Produs Racheta de tenis
Racordaj Da
Husa Nu
Greutate (g) 303
Lungime (mm) 685
Balans (mm) 325
Suprafata cap (cm*cm) 645
Corzi 18/16
Profil (mm) 25
RRP 239,95 €
   

 

 

Wilson Burn 100S a fost gandita pentru raspunsul puternic pe care il are. Aceasta racheta are tehnologia Spin Effect si racordajul 18x16 pentru un efect puternic si control. Wilson Burn 100S ajuta la o miscare a bratului usoara si naturala, fara sa fie nevoie de mult efort pentru lovituri. Echipa Wilson a petrecut cateva saptamani testand aceasta racheta pentru a o aduce la nivelul perfect de stabilitate si putere. Desi pentru a reusi sa-i dea un plus pentru stabilitate si putere, racheta Wilson Burn 100 S a fost realizata cu rama putin mai inflexibila. Din testele realizate, loviturile de la fileu cu racheta Burn 100 S sunt foarte precise si stabile.

 

Anca a incercat aceasta racheta Wilson Burn 100S si avem parerea ei: “M-am obisnuit foarte repede cu aceasta racheta, dar a durat putin pana am reusit sa efectuez un rever cu forta mare. Am observat ca pot sa lovesc cu mult mai mult efect decat cu racheta pe care o folosesc in mod frecvent. Din cauza ca este racheta destul de inflexibila, am resimtit putin vibratiile loviturii. Acesta nu e neaparat un minus pentru ca se compenseaza cu puterea si stabilitatea rachetei in timpul unui meci. ”

 

Jocul de la fileu este incredibil de usor  pentru ca manevrabilitatea este usoara si pot trimite mingea in teren, acolo unde imi propun fara efort mare. Nu a durat multa vreme sa-mi ajustez unghiul de lovire din cauza densitatii diferite a racordajului rachetei Wilson Burn 100S. Faptul ca pot lovi cu putere si pot sa lovesc cu efect, fac un meci mult mai interesant si mai solicitant. Fiindu-mi usor sa fac aceste lucruri, imi pot obosi repede oponentul si sa ma bucur de o victorie rapida si corecta. 

 

Anca a avut nevoie de putina vreme entru a se obisnui cu raspunsul la servicii. “A durat putin pana sa imi controlez si sa-mi dozez forta pe care o aplicam loviturilor. Dupa ce m-am obisnuit, racheta Wilson Burn 100S era perfecta in mana mea. Greutatea pe care o are nu face ca miscarile sa fie mai greu de efectuat sau sa scada din stabilitatea pe care o are Burn 100S.”

 Racheta Wilson Burn 100 S este potrivita jucatorilor care joaca la linia de baza. Este recomandata jucatorilor avansati si profesionisti.

General
Gama Comerciala

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun