Fake & Original

Dorim sa incepem prin a ne cere scuze din nou clientilor din perioada 2011 deoarece chiar SC TENIS AXYALL SRL a fost victima unor astfel de produse care in scurt timp au fost scoase din vanzare. Am hotarat sa oprim comercializarea acestor produse prin a arata cateva diferente dintre o racheta de tenis originala si un contra-facuta. Daca dumneavoastra stiti mai si alte modele si aveti si diferentele nu ezitati sa ne contactati pentru a putea face publica aceasta stire!

Din pacate nu putem dovedi diferentele la toate rachetele existente asa ca am luat modelel care sunt cel mai des intalnite. 

 

 

 

 

O noua victima este racheta Head IG Speed ​​300 16x19, iar cercetarile noastra sunt la concluzia ca, comapania Head este cu un pas inainte de producatori de rachete contra-facute.In urmatoarele fotografii vom arata cateva diferente

 

1.Pentru prima fotografie se vede codul  ΤΚ263Α introdus pe rachetele de tenis originale.

      

2. In imaginea de mai jos se vede clar diferenta in distanta intre scrisuri. Rachetele de tenis originale au un spatiu mai mare intre denumiri.

3.La fel si in fotografia de mai jos. Pe rachetele de tenis originale sub capacul de la maner apare codul iar arata vizibil diferit.

 

Pentru rachetele de tenis Babolat sunt din nou multe diferente.

1.Cel mai important lucru este de a verifica vopseaua din interiorul ramei care trebuie sa fie mata, iar si o parte din cea de deasupra manerului rachete de tenis.

2. Se poate verifica codul.

3.Verificati greutatea rachetei si balansul.

 

Pentru rachetele de tenis Wilson din nou apar multe probleme.

1. In fotografie de mai jos se vede diferenta vizibila intre o racheta de tenis orginala si un contra facuta. Manerul din partea dreapta este unul original. Incepand cu folia de pe maner care este vizibil diferit fata de cel contra facut (partea stanga) si codul de pe eticheta care poate fi verificat pe site-ul oficial www.wilson.com

 

2.Pentru modelul Wilson Blade lansat in 2011 rachete originale au in interiorul ramei caraceristici cu racordajul recomandat!

3. La fel si aici ca la orice alta racheta de tenis verificati greutatea si balansul.

 

 

Pentru mai multe detalii sau daca aveti o racheta achizitionata din alte magazine si aveti suspiciuni nu ezitati sa ne contactati pentru a va ajuta sa indentificati diferentele

Nu uitati sa va uitati dupa aceste diferente inainte sa achizitionati o racheta de tenis.